Klantervaringen

Rafael heeft al veel mensen mogen helpen. Lees hieronder een de ervaringen van zijn klanten.

Vincent Briere

Een resultaat waarvan ik alleen maar kon dromen

Ik ben bij Ramses Health met verschrikkelijke hoofd en nekpijn, en werd goed verwelkomd en uitgelegd wat het probleem was. Na de eerste behandeling voelde ik het resultaat meteen, mijn nek was veel losser en soepeler.

Na de tweede behandeling voel ik me echt beter als ik nu over de pijn praat. Dat ik nu heb kan ik zeggen 2 op 10 maar in het begin was het maar liefst 8 op 10 en ik denk dat ik nu snel genezen kan.

Ik heb nog last van boven en ik voel nu het verschil tegen  beneden rug en de  boven rug  die nog steeds gevoelig is  en mijn nek en schouders  ook ik kan zeggen dat boven nog 3 of 4 is op 10 maar ik ben positief.

De derde behandeling heeft groot invloed gehad omdat ik geen hoofdpijn meer heb !!
Maar ik heb gemerkt dat mijn gezichtsveld verbeterd is en ik beter door mijn ogen kan zien

Normaal s ´avond heb ik altijd moeite om te lezen en ik moet licht aan maar na de behandeling kon ik goed zien zonder moeite en hoefde zelfs het licht niet aan te zetten !!!

Ik heb nog wat hele lichte spierpijn maar ik ben echt tevreden met het resultaat en vooral omdat het iets is dat ik jarenlang heb gehad maar nu is het compleet verdwenen

Daarna heb ik nog een laatste behandeling genomen voor mijn hele lichte spierpijn in mijn schouder en na de vierde behandeling kan ik zonder twijfel zeggen dat de pijn in mijn nek en schouders compleet is verdwenen ik heb zelfs gisterenavond wat biertjes gedronken en het is in 10 jaar nog nooit gebeurt dat ik wakker word zonder hoofdpijn. Ik ben heel blij met dit resultaat, het is namelijk een resultaat waarvan ik alleen maar kon dromen.

M.Kelch

Deze man brengt je van de hel naar de hemel

Deze man brengt je van de hel naar de hemel.

Ik heb rugpijn, het bleek beginnende hernia te zijn en vanwege mijn leeftijd kon de specialist niks voor me doen. Ik kon letterlijk bijna niks op mezelf doen, ik kon niet bukken, van bed opstaan ging heel moeizaam en met veel pijn, ik kon niet naar de wc, mezelf niet eens zelfstandig aankleden, de trap kon ik niet op zelfs de stoeprand was te pijnlijk. Ook kreeg ik soms kramp in mijn kuiten.

 

Ik ben toen via mijn zoon terecht gekomen bij Ramses health, al na de eerste behandeling voelde ik grote verbetering, na de tweede kon ik zelfs weer naar de wc. Na een paar behandelingen bij Ramses Health te hebben gehad, kan ik weer zonder enige pijn lopen, ook de trap op gaat nu zonder enige moeite en ik kan me weer aankleden. Het is een wonderlijk resultaat

Tjitske bakker

Het was van de grote van een dadel naar de grote van een koffieboon gegaan.

Vorig jaar kreeg ik ineens een dikke bult in mijn lies, ik dacht dat het een liesbreuk was en ging naar dokter, die verwees mij gelijk door en er werd een echo gemaakt. Het was geen liesbreuk maar een ontsteking van 3,5 cm. Toen werd ik doorverwezen naar specialist die heeft punctie gedaan. Daar konden ze niets mee en ik werd weer doorverwezen. Dat leverde ook niets op. Ik had pijn in me lies en kon moeilijk lopen. Vooral na het autorijden  zakte ik door me benen bij het uitstappen. Ook slapen was pijnlijk. Ik ging naar Ramses Health en daar ben ik behandelt. Na een paar behandelingen was de bult in me lies minder dan 1 cm. Het was van de grote van een dadel naar de grote van een koffieboon gegaan. Ik had geen pijn meer.

Ik ben rafael zeer dankbaar hiervoor

 

Joram Bons

Kortom, mijn scepsis werd snel omgezet in verbazing vanwege het snelle en goede resultaat!

Na een ernstige volleybalblessure meer dan 5 jaar geleden is mijn knie nog steeds pijnlijk en ernstig verzwakt. Spelen met de kinderen of een dagje slenteren door de stad is zonder pijn onmogelijk, zelfs na een jaar revalidatie. Via een vriend kwam ik bij Rafael terecht. Uiteraard was ik zeer sceptisch, mijn knie was immers afgeschreven door de medische wetenschap, en alleen een operatie zou nog enige vooruitgang kunnen bieden. Maar er is ook 50% kans dat de knie slechter zou kunnen worden door de operatie.

Rafael ging voortvarend te werk, en de procedure werd goed uitgelegd. Eerst in een infrarood sauna en daarna de zenuwen en spieren stimuleren met een behandeling. De eerste keer was behoorlijk afzien, maar zelfs toen kon ik al enig resultaat bemerken. De knie voelde iets steviger.

Na de eerste paar sessies begon de pijn af te nemen, en kon ik na jaren weer op mijn knieën met de kinderen spelen. Ik voelde eigenlijk mijn “slechte” knie niet meer, wat natuurlijk een goed teken is.

Na meerdere sessies te hebben gehad voelde mijn knie al zo gewoon dat ik er zelfs om moest denken deze niet te zwaar te belasten, aangezien de spieren natuurlijk nog wel verzwakt waren. Inmiddels kan ik met oefeningen meer gewicht met mijn “slechte” knie verplaatsen dan met mijn “goede” knie. Tijd om deze knie ook aan te pakken dus….

Kortom, mijn scepsis werd snel omgezet in verbazing vanwege het snelle en goede resultaat!

Marijke Poiesz

De druk op mijn kaak is verdwenen. Ik zou het iedereen aanraden met wat voor klacht dan ook.

Al 5 jaar lang heb ik last van aangezichtspijn. Voorheen had eens in het jaar een aantal weken last van aanvallen. De afgelopen week had ik 30 aanvallen op een dag. Ik ben net bevallen en ik kom niet genoeg aan nachtrust. Mede hierdoor en de zorg voor de baby waren de aanvallen veel heftiger dan normaal ook omdat in frequenties de aanvallen waren toegenomen. Na al veel te hebben geprobeerd zoals fysiotherapie, osteopathie, manueel therapie, chiropracticus, tandarts, kaakchirurg, bio-energetica en tot slot een neuroloog maar zonder resultaat. Mijn moeder kwam toen de site van Ramses tegen. Van Friesland naar Amsterdam, maar ik had er alles voorover want ik kon niet meer genieten van de baby en alles erom heen en woonde al bij mijn ouders omdat ik de zorg niet volledig op mij kon nemen zoveel pijn had ik. Vooral mijn kaak en mijn gebit. Bij mijn aanvallen straalde de pijn door naar mijn arm.

 

 

Na de eerste behandeling had ik geen aanvallen meer gehad. Ook geen pijn in mijn arm. Ik kwam ongelukkig aan bij Ramses Health en na een behandeling liep ik zonder echte pijn weer naar buiten. Ik kon weer genieten.

 

Ik heb toen meerdere behandelingen bij Ramses gevolg met een onverwacht resultaat. Ik heb helemaal geen pijn meer! Heerlijk. Ik heb nu weer betere nachtrust. Alles voelt losser ook voel ik me ontspannen. De druk op mijn kaak is verdwenen. Ik zou het iedereen aanraden met wat voor klacht dan ook. Het is de moeite waard om te proberen.

Ties van den broek

Ik denk dat Rafaël een unieke benadering heeft die uitkomst biedt aan mensen die overal uitbehandeld zijn

Mijn schouders en nek waren vrijwel altijd gespannen.. Mijn zittende beroep achter de computer is hier waarschijnlijk de oorzaak van. Ik begon er op een gegeven moment echt last van te krijgen en ben ook bij een fysiotherapie langs geweest. Die gaf aan dat er zoveel spanning in de schouders zat dat hij daar niet doorheen kwam. Hij heeft me naar een chiropractor verwezen. Die was ook al snel uitbehandeld en daarna kwam ik bij Rafael terecht. Door zijn intensieve en soms ook wat pijnlijke behandelingen is de spanning na een aantal behandelingen grotendeels opgelost en voelt mijn nek en mijn schouders meestentijds lekker ontspannen. In tijden van stress neemt de spanning soms toe maar dan is het voor mij door de toegenomen bewustwording in dat gebied ook vrij makkelijk om ze weer te ontspannen. Ik denk dat Rafaël een unieke benadering heeft die uitkomst biedt aan mensen die overal uitbehandeld zijn.

Chris Poiesz

Een investering die de tijd en moeite meer dan waard zijn gebleken

In de zomer van 2016 ben ik door Rafael integraal behandeld aan mijn rechterschouder, rug en overige lichaamsdelen. In meerdere sessies heeft Rafael mijn gebreken kunnen behandelen. Deze bestonden uit schouder- en rugklachten. Opgebouwd in de afgelopen tien tot vijftien jaar vanwege veel volleybal en inspanningen in combinatie met een verkeerde houding. Rafael heeft bewerkstelligd dat mijn rechter en linker schouder en rugpartij weer in balans staan. De rechterzijde stond meer (enkele centimeters) naar achter dan de linkerzijde, dit vanwege het volleybal. Verder zijn de spieren en zenuwen los gemaakt. Een en ander was in de loop van de jaren behoorlijk stijf geraakt. Een mentaliteitsverandering is door Rafael ook bewerkstelligd. Voor en na de sport warming-up en cooling-down is het advies. Verder is mijn houding verbeterd, ik liep ietwat voorover gebogen, doordat zenuwen, spieren zich hadden gevormd in mijn eerste dertig levensjaren. Dit is nu weer meer in balans. Gedurende de sessies, maar ook nadien heb ik intenser en dieper kunnen slapen, mede ook doordat afvalstoffen die vastzaten wegstroomden. Ik kan ook met minder slaap toe. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het de investering van het tussen Friesland en Amsterdam heen en weer rijden zelf waard is gebleken. Het is een investering in jezelf. Ondertussen kan ik blijven volleyballen.

Antje Poiesz

Ons hele gezin bijna is al bij hem geweest met aansprekend resultaat.

Mijn ervaring met behandeling Raphael:


Mijn arthroseklachten knie zijn dermate verbeterd dat ik weer goed kan bewegen zonder pijn. Mijn kraak-been kniegewricht heeft hij voldoende hersteld. Ongelooflijk. Daarnaast heeft hij een uitstekend psychologisch (helderziend?) inzicht en mij (zelf therapeute) door zijn fysieke aanpak emotioneel weer in balans gebracht. Ik voelde me compleet veilig bij hem. De behandeling is intens en zeer de moeite waard. Ons hele gezin bijna is al bij hem geweest met aansprekend resultaat. Aangezichtspijn jongste dochter heeft hij o.a.genezen!  Ik gun iedereen de behandeling van Raphael.

Fred van Heukelom

Deze therapie kan me vele stappen dichter bij een weer heldere, krachtige geest en lichaam brengen.

Vroeger voelde ik me gezond en fit. De afgelopen jaren werd ik diep verstoord door emotionele problemen en stress. Ik merkte dat mijn concentratie en fysieke kracht afnam en dat iets me enorm saboteerde waardoor ik steeds minder heel en helderder werd. Door een vriend van mij was ik in contact gekomen met een buitengewoon begaafde therapeut, genaamd Rafael. Sinds verleden week ondersteund deze mijn herstel met zijn ‘helende behandelingen’. Mijn lichaam was erg verzwakt en vervuild. Ook was mijn hele spierstelsel, vooral de spieren rond mijn wervelkolom erg verhard en verzuurd.  Door de therapie die tot nu toe bestaat uit zijn helende diepte weefsel behandeling, gebruik van passende oliën en zijn infraroodcabine merk ik dat mijn conditie voelbaar en zichtbaar beter word. Ik begin mijn lichaam steeds weer als prettig en in balans te ervaren, ik voel dat mijn fysieke houding steeds beter wordt en voel ook weer af en toe een diepe geestelijke rust en helderheid.  Ik heb er alle vertrouwen in dat het vervolg van deze therapie me vele stappen dichter bij een weer heldere, krachtige geest en lichaam kan brengen.

Kaijatu bah

Een wonderlijk resultaat

Kadijatu bah is een 7-jarig meisje en lijdt een spierziekte waardoor ze de volgende problemen heeft:

 

 • Een myopatisch gelaat (open mond en beiderzijds ptosis) en draagt een brilletje
 • Ze staat met hyperlordose
 • Er is sprake van proximale en distale spierzwakte
 • Kadija valt vaak
 • Kan niet rennen, op haar hakken lopen, springen en op een been staan
 • Op haar tenen staan kan ze maar kortdurend
 • Heeft moeite met traplopen en doet dit met bijzetten van haar been
 • Haar balans is zeer zwak
 • Van liggen naar opstaan doet ze door om te rollen

 

Door de behandelingen van Rafael van Ramses health is kadijatu heel veel verbeterd in verschillende opzichten die ik hieronder ga noemen:

 

 • Het eerste wat opviel was dat de bloedsomloop bij Kadija verbeterd was
 • Kadija had een andere gezichtsuitdrukking
 • In de loop van de behandeling nam haar gewicht iets af en voelde haar buik minder hard aan en ging vaker naar het toilet toe.
 • De pijn in de spieren verminderde enorm
 • Bij het opstaan uit bed kan Kadija met een klein beetje hulp makkelijk opstaan zonder op haar zij te rollen
 • Het lukt haar nu steeds beter de trap op te lopen zonder met een been erbij te trekken
 • Kadaija voelt zichzelf veel fitter en speelt meer met andere kinderen en probeert zelfs te rennen’
 • Kadija zet vaker haar bril af bij het televisie kijken en kijkt helderder uit haar ogen
 • Ze kan door haar knieën bukken en zelfs loslaten
 • Ze kan nu zonder hulp opstaan van de grond zonder zich ergens aan vast te houden
 • Ze kan nu zelf op één been staan zonder hulp
Paul van Hogen

Geen last meer van mijn kuiten, knie en maagstreken. Mijn handen en voeten zijn nu ook altijd warm

Toen ik bij Rafael in februari een eenmalige diepte behandeling (voor de ontspanning) nam had ik last van allerlei klachten gevarieerd van top tot een. Na de eerste behandeling bleek ik geen last meer te hebben van hoofdpijnen (waar ik al maanden mee kampte) en kon ik vrijwel weer door mijn neus ademen zonder mijn mond te hoeven openen wat ik eigenlijk nooit gekund hebt.

 

Enige maanden later ben ik vanwege bijkomende en aanhoudende klachten terug gegaan dit keer met een doel in mijn hoofd namelijk een hele goede gezondheid terug te krijgen.

 

Toen ik bij Rafael begon had ik een waslijst vol lichamelijke klachten, zoals van mij hoofd (weken lang laag zittende hoofdpijn, last van spanningen in mijn schouder en nekklachten pijn tot mijn botten (van top tot teen). Vanaf mijn jongere jaren heb ik een aantal gezondheidsproblemen zo kon ik bijna niet door mijn neus ademen vanwege jarenlange hooikoorts en allerlei allergieën, zoals huisstofmuit. Ik heb sinds een jaar of 5 last van mijn keel (amandelen) er komen gele brokken naar boven die mijn lichaam uit willen. Ik heb vanwege de drukte in mijn leven veel last van mijn onderrug en schouderbladen, knieën en kuiten doen enorm zeer. Oppervlakkig lijkt er niets aan de hand te zijn. De pijn zit erg diep, maar brengt veel last met zich mee.

 

In 2003 heb ik last gehad van een darmontsteking. In die periode kon ik niet lopen en medicijnen hielpen ook niet. Ik blijk bij binnenkomst bij Rafael nog enorm last te ondervinden van mijn darm en maagstreek. Ik ga niet regelmatig af en heb bijna geen eetlust denk vanwege mijn amandel probleem en bijkomende geur die het met zich mee brengt. Slikken is hierdoor moeilijk geworden, en kost veel moeite. Verder komt erbij kijken dat ik sinds mijn 11de last heb van groeipijnen (knobbels) onder mijn knieën. Tenminste zo benoemde de artsen de knobbels onder mijn knieën. Die knobbels zouden vanzelf weer verdwijnen na mijn pubertijd. Ik ben nu 26 jaar en die knobbels zitten er nog steeds en doen nog steeds veel pijn. Kouden voeten en handen zijn ook klachten die ik sinds mijn kinderjaren herken en nog steeds heb

 

Na de behandelingen die ik bij Ramses Health heb ondergaan, zijn al mijn bovenbeschreven problemen opgelost. De wekenlange hoofdpijn is helemaal verdwenen, daarbij zijn ook de nek en schouderpijn opgelost, waardoor ik me weer goed en vol energie kan concentreren op mijn werk en activiteiten. Ook mijn allergieën waar ik veel last van had in de zomer ( vooral de hooikoorts) zijn helemaal verdwenen. Ook mijn onderrug, knieën en kuiten doen nu veel minder pijn. Eigenlijk voel ik de pijn alleen als ik een tijdje heb gesport. Vroeger kon ik niet eens 100 m lopen zonder last/pijn te hebben in mijn kuiten en knieën. In dat opzicht is het al bijna helemaal genezen. Ook de maar en darmontsteking zijn ook verholpen door de behandelingen en krijg geen last meer van maagstreken. De kouden handen en voeten die ik regelmatig had zijn nu helemaal verdwenen en mijn handen en voeten zijn altijd warm.

Debbie van der Volk

Now I sleep a lot more without waking every hour of the pain

Every ounce  of a while I would sleep incorrectly and get pain in my neck and shoulders and full back

 

My left shoulder would be sore sometimes I would feel crunching when I would roll my shoulders. I would also feel as if my heart was pumping really fast an irregular. I had bloodtest done by GP and everything seemed okay

 

In 2010, we moved to Amsterdam and I decided to get fit and started to do pilates and wearing fit flops. Which I figured would be okay as they were not strenuous activities. The result was devastating again I had leg an lower back pain. My back would be really tight and the back of my legs tight. I even felt sometimes pain in my knee.

 

When I finally came to you my back was very tight as if it was moving as one big piece of meat.I can only guess what caused all of this, but eventually I would like to be fit and not feel like an old woman

 

After the treatment I felt myself a complete different person. The problems I had in my neck is healed and I have no pain at all in my shoulder which could get me the whole night up without sleep. Now I sleep a lot more without waking every hour of the pain. Also my lower back was painful  but now that is all over. I am really happy with the result and I thank Rafael for this treatment. I don’t know what I would have done without it (probably living all my life in pain)