Verminder uw klachten

Bij Ramses Health verwelkomen we u voor een unieke, traditionele Egyptische behandeling, waarbij we gebruikmaken van exclusieve, essentiële oliën. Deze gespecialiseerde therapie biedt verlichting bij diverse klachten, waaronder schouderpijn, aangezichtspijn, kniepijn en cellulitis. De behandelingen worden deskundig uitgevoerd door Rafaël, een ervaren therapeut met meer dan 30 jaar praktijkervaring.

 

Een gezond lichaam vereist het vermogen om afvalstoffen effectief af te voeren. Door het leven heen stapelen deze afvalstoffen zich op als gevolg van ziekte, stress, slapeloosheid, verkeerde voedingsgewoonten, milieuvervuiling, medicijngebruik, en meer. Deze opstapeling kan leiden tot stijfheid, pijn en ontstekingen.


Waarom een behandeling bij Ramses Health?

Onze therapieën zijn gericht op het losmaken van deze afvalstoffen vanuit een dieper celniveau, waardoor uw lichaam gereinigd wordt. Dit proces helpt niet alleen bij het verminderen van klachten, maar kan in sommige gevallen zelfs leiden tot volledige verlichting van de symptomen. Door uw lichaam te zuiveren, bevordert u niet alleen uw fysieke gezondheid, maar ook uw algehele welzijn.

 

Ontdek Onze Behandelingen

Wij nodigen u uit om onze diverse behandelingen te bekijken voor meer informatie over de specifieke therapieën en de bijbehorende kosten. Elk van onze behandelingen is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u te helpen een gezonder, meer gebalanceerd leven te leiden.