Goed om te weten

Efficiëntie en Resultaatgerichtheid
Rafaël, onze ervaren therapeut, is toegewijd aan efficiënte therapieën met snelle resultaten. Zijn doel is om de behandeling zo kort en effectief mogelijk te houden.

 

Hydratatie is Essentieel
Tijdens de therapie is het cruciaal om voldoende te drinken om de afvoer van losgemaakte afvalstoffen te bevorderen. Wij raden aan om veel water of groene thee te drinken voor optimale hydratatie en ontgifting.

 

Persoonlijke Adviezen
Afhankelijk van uw specifieke situatie, kan Rafaël persoonlijke tips geven om het proces van afvalstofafvoer te versnellen.

 

Sensitiviteit van de Behandeling
Hoewel onze therapieën veilig en zorgvuldig zijn, kunnen ze voor sommige mensen gevoelig of intensief aanvoelen. De duur van elke behandeling varieert en wordt aangepast aan uw persoonlijke klachten en behoeften.

 

Zorg na de Behandeling
Na de therapie is het belangrijk om uzelf warm aan te kleden en uw lichaam warm te houden, aangezien het actief bezig is met het afvoeren van afvalstoffen.

 

Open voor Overleg en Afspraken
U bent altijd welkom om te bellen of langs te komen voor een vrijblijvend gesprek.

 

Annuleringsbeleid
Wij vragen u om afspraken minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren of te verzetten. Bij niet tijdige annulering zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

 

Geschikt voor Senioren
Al onze behandelingen zijn ook geschikt en veilig voor senioren.

 

 

 

Corona Protocol Masssage Ramses Health

 

  • Indien je neusverkouden, grieperig, hoesterig of benauwd bent, of koorts hebt (vanaf 38 °C),  dan mag ik je niet behandelen en verzoek ik je om een reeds gemaakte afspraak te verplaatsen. Bij voorkeur 1 dag voor de gemaakte afspraak. Dit geldt ook als je huisgenoten of gezinsleden deze verschijnselen hebben. Ook als je in de afgelopen 14 dagen besmet bent geweest met COVID-19 of in aanraking bent geweest met iemand die mogelijk is besmet, dan wil ik dit graag weten opdat we een nieuwe afspraak kunnnen maken.

 

  • Het is verplicht om je eigen handdoeken/laken mee te nemen, 2 stuks van minimaal 200 x 90cm.

 

  • Bij binnenkomst handen goed reinigen. Wij zorgen bij de ingang voor een mooie automatische handen reiniger. 

 

  • De wachtruimte kan niet gebruikt worden. Klanten zullen buiten moeten wachten.